Hemstädning i Hallands kommun

Få en avslappnad vardag med vår professionella hemstädning

Kontakta oss

TZ Städ & Transport AB - Effektiv och pålitlig hemstädning

Flyttstädning

Hemstäd

Storstäd

Fönsterputs

Lägenhetsstädning

Vi skapar en ren och trivsam hemmiljö med vår kvalitativa städning

Vi erbjuder professionella hemstädningstjänster som sparar tid och energi för dig som vill ha en ren och trivsam hemmiljö. Vi har en lång erfarenhet och använder oss av högkvalitativa rengöringsprodukter och tekniker för att rengöra och desinficera varje rum i ditt hem. Vi kan anpassa vår städning efter dina specifika behov och önskemål, så att du får en skräddarsydd städning som passar just dig och din livsstil. Med vår hemstädning kan du njuta av en avslappnad vardag och en ren hemmiljö utan att behöva lyfta ett finger. Kontakta oss idag för att boka en professionell hemstädningstjänst och få en offert baserat på dina specifika städbehov.

Glöm inte RUT-avdraget!

I Skatteverkets tjänst Rot och rut – mina avdrag kan du se hur mycket rot- och rutavdrag du har använt hittills under året och tidigare år. Tänk på att informera utföraren som du har anlitat om du redan har utnyttjat en del av avdraget. Då kan de göra rätt avdrag på din faktura.

Läs mer på Skatteverket

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss idag för att boka en städtjänst eller för att diskutera dina städbehov. Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa städlösningen för dig. Ring oss på 070-831 17 71 eller fyll i formuläret på vår hemsida för att få en offert eller för att boka en tid för städning. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss